Om oss - Informasjon om Klatring og Friluftsliv

Klatring og Friluftsliv ble etablert i 2002 og har hovedfokus på å bygge kompetanse i bratt friluftsliv. Vi holder kurs innen klatring og bre på alle nivåer, i tillegg arrangerer vi aktiviteter i forbindelse med sosiale events, samt guidede turer i fjellet på forespørsel. Vi har også lang erfaring med tilkomstteknikk og tar oppdrag innen arbeid på vanskelig tilgjengelige steder for bedrifter og organisasjoner. 

Vi har dyktige veiledere med høy kompetanse innen generelt friluftsliv og med mange års klatre- og breerfaring. Alle instruktørene vi bruker er godkjent av Norges Fjellsportforum (NF) og av Norges Klatreforbund (NKF).  

Natturopplevelse er det sentrale i arbeidet vårt og målsetningen vår er at vi skal fremme interesse for bratt friluftsliv for så vel uerfarne som erfarende friluftsfolk. Vi jobber med naturen i et vidt perspektiv fra spenningsaktiviteter til barnerettede aktiviteter, og vi håper at de som deltar på aktivitetene våre vil ha samme gleden over å være ute i naturen som det vi har. 

Klatring og Friluftsliv godkjent som kursarrangør på høyeste nivå i henhold til Norsk Fjellsportforums standard (www.fjellsportforum.no).

- Vanlige Åpningstider

I sommer sessongen så vil vi stenge

1 time tidligere hvis lite pågang.

Mandag 12 - 22.00
Tirsdag 11 - 21.30
Onsdag 11 - 21.30
Torsdag 11 - 21.30
Fredag 11 - 20.30
Lørdag 10 - 19.00
Søndag 11 - 19.00