Skredkurs i Rjukan 14-17/Feb

Fra 14. februar 2020 19:00
til 16. februar 2020 17:00

Adresse: Vogellund 8, 1394 Nesbru

Dette skredkurset vil være med på å utvikle dine kunnskaper om det å ferdes trygt i skredterreng , og vil gjøre deg godt rustet til å ta kloke valg når du er på tur, samt forberede deg på hva du gjør om uhellet skulle være ute. Kurset anbefales på det sterkeste!

Fjellene rundt Rjukan har de beste forutsetningene for skredkurs, midt på høyfjellet med en vill og vakker natur. Med bakgrunn i skikjøring utenfor løypene og mange skiglade turister er det ønskelig fra vår side å sette fokus på dette viktige temaet. Vi ønsker at våre deltakere skal være så godt rustet som mulig når man ferdes ute i terrenget.

Vårt kurs passer både for skiløpere uten forkunnskaper om skred, i tillegg til at det vil gi mye nyttig lærdom for de som kan litt fra før. Kurset er aktuelt for alle som ferdes i fjellet uansett om man går vidda på langs, går en tur i kjent lende eller bestiger en topp for så å suse nedover fjellsidene!

Hovedfokus for helgen vil være veivalg, risikovurdering, adferd og kameratredning. Det vil også bli lagt opp til teori på fredagen kvelden og evalueringer underveis.

Skredkurset kombinert med masse frisk luft, mye god lærdom, badeland og deler av kurset holdes i tilknytning til alpinbakke.

Kurset går fra fredag til søndag (22 timer totalt) og koster 2500 kr per person + kost og losji som kommer i tillegg.

Kursprogram blir sendt ut ved påmelding.

PåmeldingBilletter

Pr. Person: 2.500,00 kr (Ledige: 8)